Se billederne: 50 børn til Lanparty i Stenderup-Krogager

Omkring 50 børn var i aftes samlet til Lanparty i Teglgårdshallen i Stenderup-Krogager. Både drenge og piger var mødt frem.

Det var Juniorklubben under SKIF, der var arrangør og første gang de lavede Lanparty var i Juni 2012. Dengang var der omkring 25 deltagere, og antallet af fremmødte er støt sigende. Anden gang var i august og der var der 30 deltagere , og til arrangementet i december var antallet oppe på 38. 

Alle deltagerne har en computere med, nogen en bærbar andre en stationær. Ud over computerudstyret, er der slik, chips og cola der er på bordene. Da vi ankom var de i fuld gang med at spise pizza. Senere på aftenen var der konkurrence, hvor børnene spillede mod hinanden på en Nintendo Wii, der var tilsluttet en projektor.

Der var også mulighed for at se film inde i hallen, hvor de trætte deltagere kunne lægge sig til at sove.

Arrangementet fortsætter til i formiddag , hvor forældrene så kommer og henter de trætte børn.

Tovholderne er Grethe Højgård, Brian Duedal og de har god IT hjælp ved Kaj Verner Hansen. Louise er medhjælper til videoaftener og diskoteksaftenerne.

Grethe og Brian fortæller at det ofte er en flok forældre der kommer med kage og hjælper til når det er nødvendigt. Juniorklubben har lige været i Legeborgen i Varde i vinterferien og der var de oppe på 90 børn.

Se de mange billeder nedenunder, som vores fotograf René Lind Gammelmark tog, da han var en tur i Teglgårdshallen...

Dagens Gossip