Se billederne: AGF vinder målfest i vildt comeback

I et underholdende opgør, hvor rækkens nummer to og tre mødtes, vendte aarhusianerne et truende nederlag efter at have været bagud 2-0 til en sejr på 3-6. 

I de foregående tre kampe havde OB kun scoret to mål og lukket et ind, men den statistik blev der lavet om på, da fynboerne mødte AGF på hjemmebane.

Med tre mål på kontoen fik OB-angriberen endelig gang i scoringerne. Til gengæld indkasserede fynboerne også seks mål.

Det var ellers OB'erne, der startede bedst, og den nyudnævnte landsholdsspiller Rasmus Falk var i hopla. Den unge midtbanespiller viste tidligt i kampen, hvorfor han er udtaget A-landsholdet med flere gode detaljer og to afslutninger på mål inden for de første 20 minutter.

Tredje gang var dog lykkens gang, og Rasmus Falk scorede til 1-0 efter en halv time.

Kort efter sparkede Emil Larsen OB foran 2-0 på et drømmehug, der sad helt ude ved stolpen.

AGF fik dog lidt oprejsning kort før pausen, da Jesper Christiansen fumlede med bolden efter pres fra Stephan Petersen, og så kunne Osama Akharraz score til 1-2.

Efter pausen kom målfesten rigtigt i gang. Med to hurtige mål kom AGF foran i løbet af fem minutter. Først på hovedstød af Artur Sorin og kort efter på et skud fra Alexander Juel.

OB kom hurtigt igen og fik udlignet på et hovedstød af Morten Skoubo, men AGF'eren var slet ikke færdige med scoringerne. Kort inden han blev skiftet ud, sørgede Søren Larsen for 4-3. I de sidste ti minutter scorede både Stephan Petersen og Jesper Lange til kampens resultat 6-3.

Med aftenens kamp rykker AGF op på 2. pladsen i Superligaen. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip