Se billederne: Anmelderros til Bryan Ferry i Sønderborg

Efteråret var godt i gang med at jage sommeren på porten, da Bryan Ferry lørdag aften spillede i Mølleparken i Sønderborg.

Publikum havde forberedt sig med tæpper og windbreakere, men alligevel gik der lidt tid, inden den britiske singer/songwriter fik varmet op under folk. Alligvel endte anmelderen fra musikmagasinet Gaffa med at være mere end tilfreds med koncerten.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Ferry og det otte mand store orkester lagde ud med en omgang jazz, men gik over i ægte 70'er rock, lige som der også var plads til flere medrivende covernumre som Bob Dylans "Knocking on Heaven's door" og John Lennons "Jealous Guy."

LÆS OGSÅ: Se billederne: Thomas Helmig afsluttede sommerturné

"På trods af sin alder af 67 år har Ferry ikke tabt et gram af sin frække, gadedrengede charme. Han skulle lige varmes op, og energien voksede for hver sang der gik. På sidste nummer rockede tribunen med som et trappeformet hav i blæsevejr, og han bukkede af til en fuldvoksen klapsalve, da han var på toppen. Han var nærig med ekstranumrene – dem var der ingen af. Til gengæld fik han givet et par high-fives til de nærmeste," lyder det i anmeldelsen af Stine Lykkebo.

Hun kvitterer med at sende fem stjerner efter den aldrende stjerne.

Se Bo Bach Jensens billeder fra Bryan Ferry-koncerten i Mølleparken herunder: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip