Se billederne: Anne Lindfjeld lader lokkerne falde

Hun er kendt for sine farverige tatoveringer og sit lange bølgede røde hår, men nu har pinup-modellen og den tidligere MTV-vært Anne Lindfjeld fået ny frisure - for føste gang i 23 år.

På sin blog beskriver modellen da også, at det ikke var nogen let beslutning - faktisk brugte hun mere tid på at undersøge mulige frisurer, end hun nogensinde har brug på overveje sine tatoveringer.

Anne Lindfjeld er mor til et-årige Nola og venter til september sit andet barn. Derfor løber hun ikke til mange photo shoots i øjeblikket og har mulighed for at eksperimentere lidt mere med hårpragten.

 

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook

Det endte med en page, og selv om hun stadig skal vænne sig til den noget kortere frisure, så er Anne Lindfjeld glad for sin beslutning.

- Indrømmet, jeg skal lige vænne mig til det, men mit hovede føles meget lettere og mit hår er så sundt, at det ikke bliver noget problem at lade det gro langt igen, skriver hun på bloggen.

Men de røde lokker er dog ikke bare røget i skradespanden. Anne Lindfjeld har tænkt at donere hele den afklippede hestehale til et firma, som lave parykker til kræftsyge børn, der mister håret.

Se billederne af Anne Lindfjeld og hendes nye frisure ved at klikke herunder... 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip