Se billederne: Barca skuffede trods Messi-show

Athletic Bilbao bragte sig i front efter 17 minutter på et mål af Markel Susaeta og først i anden halvleg fik Barcelona udlignet. Messi startede på bænken fra start, men blev skiftet ind efter en time. Han skulle kun bruge syv minutter på banen før han viste, hvad han betyder for Barcelona. Han modtog bolden på kanten af feltet, hvorefter han snoede og driblede sig igennem tre forsvarere inden han sendte bolden i målets nederste hjørne. Et klassemål fra argentineren, der ser ud til at være kommet sig oven på sin skade.

To minutter efter var Messi igen en trussel for Bilbao, da han med en hovedstødsaflevering fandt Alexis Sanchez, der bragte Barcelona i front. Så var der gjort klar til mesterskabsfest i Barcelona, men i sidste minut fik Bilbaos Ander udlignet efter han opsnappede en returbold i Barcelonas felt. Dermed må Barcelona vente en weekend inden de kan lade champagnen flyde.

Først venter dog returkampen i Champions League mod Bayern Müncehn på onsdag, hvor spanierne skal forsøge, at vende et 4-0 nederlag fra den første kamp.

Se billederne nedenunder.....

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip