Se billederne: BonBon-land åbner med vandborg og 10 vandrutsjebaner

Der bliver endnu flere glade skrig og vild hujen, når BonBon-Land i Holmegaard i juni måned slår dørene op for årets nyhed Pelle Piratsprøjt.

Pelle Piratsprøjt er en overdådig vandborg der overgår de flestes fantasi. Selv hos medarbejderne i BonBon-Land – og der fejler fantasien ellers ikke noget.

Pelle Piratsprøjt vil bestå af et kæmpe højt tårn – næsten 10 meter højt og fra tårnet går der i alt 10 vandrutsjebaner. Der vil også være tre kæmpe tønder der ind imellem og lige pludselig vil vælte rundt og lade alt vandet falde ud over de heldige/uheldige der står under tønderne.

Når du prøver Pelle Piratsprøjt kan du vælge den rutsjebane du synes der passer præcist til dig. Så tager du bare turen nedad og plask – så lander du i ”badekaret” med vand i. Hver eneste rutsjebane lander nemlig i et kæmpe kar hvor der er en vanddybde på 10-30 centimeter.

Perfekt til målgruppen

I BonBon-Land glæder direktør Thomas Jellum sig over at kunne præsentere en så stor nyhed, ikke mindst fordi Pelle Piratsprøjt er tilegnet lige præcis til BonBon-Lands målgruppe og samtidig er den første egentlige vandforlystelse, hvor man helst også skal have badebukser på, fordi man bliver rigtigt våd.

- Pelle Piratsprøjt bliver perfekt til vores vigtigste gæster, nemlig børn på 4-14 år, er jo helt fantastisk, siger Thomas Jellum, der samtidig tilføjer at det eneste der nu mangler er en god og solid dansk sommer med masser af varme.

BonBon-Land venter på forår

Lige nu venter BonBon-folket mest på forår. Byggeriet af det store Pelle Piratsprøjt-område kan først rigtigt gå i gang, når frosten er helt væk og jorden er til at grave i og man kan begynde at støbe grunden.

- Vi er så småt i gang med byggeriet, men det bliver naturligvis nemmere og vil skride hurtigere frem når vi får noget mere forår, slutter Thomas Jellum.

Dagens Gossip