Se billederne: Boutique-hoteller's luksus hitter i Den Dominikanske Republik

Boutique-hoteller er kendetegnet ved luksus, intimitet og en personlig service, der ikke lader noget tilbage at ønske.

Konceptet, der først vandt indpas i nogle af USA’s større byer i 80’erne, byder typisk på gennemførte temaer og indretning, som skaber en helhedsoplevelse, der kan være svær at finde på større hoteller.

Med på Condé Nast Travelers Gold List 2013

I Den Dominikanske Republik er der rig mulighed for den afslappende og individuelt tilpassede ferie, som et boutique-hotel giver. Flere af landets boutique-hoteller har for nylig vundet anerkendte priser, og for eksempel er Tortuga Bay og Peninsula House begge at finde på Condé Nast Travelers ”Gold List 2013”.

Conde Nast Traveller er et anerkendt og globalt rejsemagasin med fokus på luksusrejser.

Tortuga Bay ligger i den østlige del af den Dominikanske Republik, Punta Cana, og boutique-hotellet er indrettet af den berømte modedesigner Oscar de la Renta. Hotellet har privat strand og højst 50 meter til havet fra alle værelserne. Det afslappende sted er desuden netop blevet kåret af Carribean Journal som et af Caribiens ti bedste golfhoteller og byder således på det bedste fra såvel boutique som golf-verdenen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder

Placeringen på Condé Nast Travelers Gold List 2013 er blot en af mange kåringer, som Peninsula House kan bryste sig af. Boutique-hotellet ligger i Las Terrenas i den nordøstlige del af landet med kilometervise hvide sandstrande, mere end tyve dykkersteder og adgang til en række af verdens mest største økologiske parker.

Peninsula House er bygget i klassisk victoriansk stil og oser af intimitet, ro og afslappethed. På Peninsula House skinner sølvtøjet ekstra meget, og sengetøjet har naturligvis ingen søm. Værelserne har private verandaer, og overdådigheden fortsætter i biblioteket og i værelsernes private haver.

Bevæger man sig til landets nordlige region, Puerto Plata, har boutique-hotellet Casa Colonial Beach Resort & Spa førertrøjen på. Hotellet er designet af Sarah Garcia, og det oser af intimitet og er en udsøgt fusion af det bedste fra den gamle og den nye verden.

Casa Colonial Beach Resport er medlem af det globale fællesskab for boutique-hoteller, ”Small Luxury hotels in the world”, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel.

Where everybody knows your name…

Følelsen af at blive budt velkommen, som havde man været livslang stamgæst, tiltaler altså flere og flere, og det er netop noget af det, de små dominikanske boutique-hoteller tilbyder sammen medmulighederne for en intim, afslappende og personlig ferie.

Det er derfor ingen tilfældighed, at Lonely Planet netop har kåret Den Dominikanske Republik som en af verdens mest afslappende destinationer i 2013.

Dagens Gossip