Se billederne: Caroline Wozniacki indvier fly

 

Caroline Wozniacki gæstede i dag Legoland i Billund. Her præsenterede hun en miniudgave af det nye fly fra Turkish Airlines, som fornylig blev indviet i Billund Lufthavn. Legolands direktør Henrik Höhrmann startede eventen med en tale, efterfulgt af direktøren for Turkish airlines samt Caroline Wozniacki. Herefter blev miniudgaven af flyet afsløret.

 

Turkish Airlines indleder partnerskab med Legoland for at fejre deres nye rute til og fra Billund.

 

Et af verdens hurtigst voksende flyselskaber, Turkish Airlines, åbnede denne sommer en ny rute mellem Billund og Istanbul. Det blev i dag fejret i Legoland, hvor Caroline Wozniacki præsenterede det nye fly fra Turkish Airlines. Flyet skal stå i Lego-udgaven af Billund lufthavn i Miniland.

 

- Vi er meget glade for at kunne sætte Turkish Airlines på landingsbanen i Legoland. For os er det et godt billede på, at vi er et flyselskab i vækst, som åbner nye, spændende lokale ruter som f.eks. til Billund, siger Osman Sahan, General Manger hos Turkish Airlines i Billund.

 

Den nye rute åbner også nye muligheder for Legoland:

 

- Billund er en spændende destination for de mange udenlandske turister, som besøger parken hvert år. Vi håber naturligvis, at Turkish Airlines’ nye rute vil gøre det endnu nemmere for gæsterne at finde vej til Legoland, ligesom det i dag er tilfældet for en af Danmarks mest elskede sportsstjerner, Caroline Wozniacki, fortæller parkens direktør, Henrik Höhrmann.

 

Den danske verdensstjerne har været ambassadør for Turkish Airlines siden 2010, hvor hun blev valgt til at være ansigtet ud ad til for deres Business Class-produkter.

 

Dagens Gossip