Se billederne: Celtics overtidsmål fuldendte comeback

De skotske mestre er videre til Champions Leagues gruppespil med et hængende hår, da Celtic vendte 0-2 fra den første kamp til en samlet 3-2-sejr med et mål i dommerens tillægstid.

Målet af James Forrest fik Celtic-træner Neil Lennon til at gå decideret amok på sidelinjen, hvor han løb mere end en halv banelængde med armene baskende over hovedet efter sejren.

Shakther Karagandy er nummer 324 på den europæiske koefficient-liste, og det havde været en alvorlig blamage for Celtic at ryge ud til kazakhstanerne. 

Der var derfor mere end almindelig højspænding på Celtic Park, og de fik lov at vente helt til kampens 45. minut på føringsmålet, da Kris Commons gjorde det til 1-0.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Så blev det straks bedre kort efter pausen, da Georgios Samaras øgede til 2-0 ved at opsnappe en kikset flugter fra en holdkammerat og sende bolden i netmaskerne.

Men trods enormt pres måtte skotterne spejde længe efter det forløsende 3-0-mål. Det kom dog i overtiden, da Anthony Stokes med fikse driblinger snød tre-fire modstandere, røg til baglinjen og sendte en bold ind foran mål, som James Forrest sparkede hårdt i mål lige under overliggeren.

Celtic ryger i fjerde seedningslag i lodtrækningen til Champions League, der finder sted torsdag aften.

Se billederne nedenunder.....

Dagens Gossip