Se billederne: Chelsea og Tottenham delte i vild kamp om CL-billet

Første- og sidstnævnte var onsdag oppe mod hinanden i et underholdende brag af en kamp, der sluttede 2-2. Det resultat kan Chelsea - trods en sen Tottenham-scoring - være mest tilfredse med, da Champions League-mestrene dermed fortsat holder Tottenham tre point bag sig i kampen om CL-pladsen. Imellem de to klubber ligger Arsenal på fjerdepladsen med to point færre end Chelsea. En fjerdeplads der giver kvalifikationskampe til næste års Champions League.

Kampen startede bedst for de blå-klædte, der efter blot ti minutters spil bragte sig foran på en hovedstødsscoring af brasilianske Oscar. Den føring holdt dog kun i et kvarter. Herefter dukkede Emmanuel Adebayor op med en pose tryllestøv og sendte på magisk vis bolden helt op i det fjerneste målhjørne. Smuk solo-præstation af togoleseren.

Kort før pausen bragte Chelsea sig igen i front, da Ramires på et rigtigt energi-mål sørgede for en ny føring til "The Blues".

Dermed så det endnu en gang svært ud for André Villas-Boas' mandskab. Men heldigvis for dem var Adebayor ikke færdig med at imponere. Med en fiks hælaflevering serverede han bolden for islandske Gylfi Sigurdsson, der med en kontrolleret afslutning sørgede for udligningen. Herefter jagtede Tottenham sejren, og da de i overtiden fik tilkendt et frispark kort uden for feltet, hvilede alle øjne på superstjernen Gareth Bale. Afslutningen sad dog lige på Petr Cech, og derfor sluttede det 2-2.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip