Se billederne: Danfoss Orkestret i gavehumør

Julehumøret fejler bestemt ikke det mindste hos Danfoss Orkestret, der viste, at i julen skal man række ud til de mennesker, der har det svært. Og for enden af orkestrets hånd, der var der en check på hele 58.220 kroner, som blev givet til Sønderjyske Fightere.

De Sønderjyske Fightere er familier, der har et kræftramt barn. Nu er der penge til, at de kan hente nogle positive familieoplevelser, skriver Sønderborg Nyt.

Det er Danfoss Orkestrets sponsorer og ikke mindst de godt 600 betalende tilskuere til søndagens vidunderlige julekoncert, der har lagt pengene i kassen til musikerne, der valgte at give dem videre.

Hele julekoncerten blev fulgt af Bitten Clausen, der hørte skønne julesange, hvor nogle var nye og andre gamle. Sangene blev på flotteste vis sendt ud over scenekanten af Tina Siel og Gospel4Kids.

Julen skal være hurtig

- Og min lille søn kom forleden hjem fra børnehaven og fortalte, at vi skal holde jul for at fejre Jesus fødselsdag - og vi skulle skynde os at komme i gang, for han skulle jo allerede dø igen til Påske, siger dirigent John Frederiksen, der styrede musikken gennem hele programmet på bedste vis.

Danfoss Orkestret og de syngende kom gennem programmet i tide.

Se billederne nedenunder...

Dagens Gossip