Se billederne: Dansk etapevinder var badet i mælkesyre

Da Team Cult Energi-rytteren, Magnus Cort, opdagede, at han havde vundet lørdag formiddags 4. etape af Post Danmark Rundt, sejlede han tværs over vejbanen og faldt nærmest sammen oveni sidebanden efter målstregen. Med et kraftigt ryk i bunden af bakken op til mål i Asnæs Indelukke sikrede det 20-årige stortalent sig sin anden etape-sejr i årets Post Danmark Rundt. Men det holdt hårdt.

- Jeg ved ikke, hvad der sker. Det er fantastisk, var det første Magnus Cort fik stønnet frem.

- Den går lidt i stå med en halv kilometer tilbage, så tænker jeg bare, nu prøver jeg. Der er ikke nogen, der går efter, og så prøver jeg bare helt til stregen. Men det er helt vildt, de sidste 200 meter er jeg bare badet i syre, og kan slet ikke få trådt, siger Magnus Cort, der sad med et samlet favoritfelt på de tre kuperede omgange omkring Høve i Odsherred.

- Sidste gang opad er det helt ufatteligt hårdt. Jeg har fornemmelsen af, at det bare går så vanvittigt langsomt til sidst, mine ben og arme og det hele, det er bare fuldt af syre. Jeg kunne hverken se frem eller tilbage. Men jeg bliver ved, for jeg ved, at stregen er lige deroppe, så det var fantastisk, siger Magnus Cort.

Magnus Cort kører sig med sejren op på en samlet ottende plads inden lørdag aftens enkeltstart i Holbæk. I toppen af klassementet indhentede Lars Bak to sekunder på Matti Breschel, således at Lotto-Belisol-rytteren nu kun er fire sekunder efter sin førende landsmand.

 

 

 

 

Dagens Gossip