Se billederne: Dansk restaurant kåret som Londons bedste

Det er mindre end et år siden, at Copenhagen Concepts, moderselskabet bag MASH, Le Sommelier og Umami slog dørene op for deres storslåede afdeling af deres succesfulde steak brand, MASH i Londons Soho-kvarter.

I går kulminerede et spændende åbningsår i en af verdens mest konkurrenceprægede restaurantbyer med prisen som Londons bedste restaurant 2013.

- Det er jo en fantastisk anerkendelse og meget overvældende at blive valgt som den bedste restaurant i London. Vi kan stadig ikke helt begribe det, siger medejer og direktør for MASH London, Peter Trauboth, i en pressemeddelelse.

- Det er ikke let at lykkes i London, og der er da også stadig et stykke vej for os. Men denne pris giver os blod på tanden, og det er nødvendigt på dette marked. Der åbner restauranter hver eneste dag her i London, og de store koncepter med hundrede af millioner kroner i ryggen ser også London som et af de steder i verden, man skal være. Men de får kamp til stregen, siger Peter Trauboth.

MASH blev stemt ind som vinder af prisshowets største kategori ’Restaurant of the Year’ foran 16 andre nominerede restauranter, heriblandt Coya, Braserie Chavot, Novikov og Coq 'd argent.

Byens steak specialist

MASH åbnede sidste år i november på Brewer Street i Soho i en af Londons mest berømte og ikoniske Art Deco bygninger. En overdådig restaurant med plads til 300 spisende gæster samt 70 gæster i den imponerende bar.

Restauranten har siden slået sit navn fast som byens steak specialist med et stort repertoire af steaks nøje udvalgt fra leverandører i hele verden. Blandt specialiteterne er dansk 70 dage gammelt dry-aged kød, wagyu steak fra Australien, majsopfedet kød fra Amerika og specielt udvalgte steaks fra Uruguay.

Det hele akkompagneret med vine fra MASH lange vinliste, som den prisvindende sommelier Christian Thorsholt Jacobsen står bag. Restauranten har 90 ansatte.

London Lifestyle Awards er en hyldest til de bedste forretninger, personligheder og steder og deres fantastiske bedrifter inden for livstilsindustrien, som bidrager til at gøre London til den spændende kosmopol, den er.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip