Se billederne: Danske håndboldtalenter taber EM-semifinale efter drama

I en tæt afslutning med to gange ekstra spilletid vandt russerne med 35-33. Dermed missede det danske U19 hold chancen for at spille sig i finalen.

I den ordinære spilletid gik danskerne til pause med en snæver et-måls føring på 13-12, De danske piger havde ellers været bagud med tre-fire mål i det meste af halvlegen, men indhentede russerne og bragte sig foran med få sekunder igen af halvlegen.

I anden halvleg fulgtes de to hold tæt. Danmark var foran med to mål midt i halvlegen, men med ti minutter igen udlignede russerne. Herfra skiftedes de to hold til at have føringen. 

Med et halvt minut igen lykkedes det de danske piger at dæmme op for et russisk angreb, så det hele sluttede lige og så skulle kampen ud i forlænget spilletid.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Her så eventyret dog ud til at slutte for det danske U19 hold. Men med en rigtig 'Mikkel Hansen-scoring' scorede Anne Mette Hansen på et tre meter kast, der snittede en parade i muren og snød målmanden i det russiske mål, og så skulle de to hold ud i endnu en gang forlænget spilletid.

Her kom de danske piger hurtigt bagud med tre mål, og de hang efter i begge perioder. Efter et vanvittigt drama vandt russerne dog i sidste ende med 35-33.

Danskerne spiller søndag bronzekamp, hvor de møder enten Norge eller Ungarn.

Se alle billederne nedenunder.....

Dagens Gossip