Se billederne: Danske kendis-kvinder dyrker det nøgne look

Vi er vant til at se dem på den røde løber, hvor flere timer i hænderne på kyndige makeup-artister får deres hud til at stråle. Men i virkeligheden kæmper de danske kendis-kvinder også med sorte rande under øjnene, pigmentforandringer og bumser.

Men i et forsøg på at vise især unge kvinder, at de som forbilleder ikke kun ser ud, som vi ser dem i magasinerne, har kendte som sangerinden Saseline, skuespillerinden Szhirley, sangerinden Pernille Rosendahl og tv-værten Christiane Schaumburg-Müller O'Connor uploadet billeder af dem selv på Instagram under tagget #mitsandejegudenfilter.

LÆS OGSÅ: Saselines cremer kan være allergibomber

Her kan man se dem uden makeup og uden de populære filtre på billeddelingssiden.

- Min veninde Saseline og jeg taler ofte om, hvor vigtigt det er for specielt unge piger derude at vide, at alle dem, de kigger på i blade og tv, er lige så meget almindelige mennesker som tilskuerne selv.

- Alle kan ligne superstjerner med den rigtige sminke og styling, skriver Szhirley på sin Instagram-profil, hvor hun også beretter, at hun både døjer med sorte rande under øjnene og en hud, der ikke er ensartet i ansigtet.

Hun opfordrer alle - kendte eller ej, til at vise, hvordan de ser ud uden makeup.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Og det har sat en trend i gang.

Flere hundrede piger og kvinder - og et par enkelte mænd - har delt billeder af sig selv, hvor de viser, hvordan de ser ud uden krigsmaling.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip