Se billederne: Danskerne kårer Medina til Årets Stilikon

Stilige kendisser, fashionistaer og markante skikkelser fra den danske modebranche var i aftes samlet til uddelingen af ELLE Style Awards i Skuespilhuset i København.

Det var første gang, den internationalt anerkendte modeprisuddeling blev afholdt i Danmark, og der blev uddelt priser inden for 15 kategorier til de dygtigste danske modefolk, bedste brands og mest markante stilikoner.

Ved uddelingen af ELLEs Læserpris skulle det afgøres, hvem ELLE-læserne havde indstillet og stemt på som Årets stilikon. Kategorien fokuserer på et stilikon, der har sat modedagsordenen i 2012, og som har været dygtig til at tage tidens trends og tendenser til sig uden at gå på kompromis med sin personlige stil. Årets stilikon har således med sin personlige stil skabt et genkendeligt univers, der beundres af ELLEs læsere.

Ikke overraskende var der kommet flest indstillinger på altid stilfulde Caroline Fleming, Christiane Schaumburg-Müller O’Connor og Medina, som var de tre nominerede i katogorien. De tre kvinder er både beundrede og eftertragtede for deres personlige stil og har præget modedagsordenen på den danske og internationale kendisscene til inspiration for de mange modeinteresserede danske kvinder.

Det blev Medina, der vandt det tætte kapløb om ELLE-læsernes anerkendelse, og i afstemningen skriver læserne blandt andet:

"Ingen andre fortjener det så meget som dig.” ”You’re my style icon. That’s for sure!” ”Most stylish woman living in Denmark.” ”Hvis alle havde den elegance, du har, så var der kun gode og smukke mennesker på denne jord.” ”Flere er nomineret, men der er kun én, der kan vinde den her pris!”

Årets brand

Designers Remix

Årets designer

Lene Borggaard

Årets modefotograf

Oliver Stalmans

Årets smykkebrand

Ole Lynggaard Copenhagen

Årets sangerinde

Oh Land (Mads Langer modtog prisen på vegne af vinderen)

Årets mand

Nikolaj Lie Kaas

Årets danske stylist

Dorothea Gundtoft

Årets danske model

Nadja Bender

Årets danske makeupartist

Zenia Jæger

Årets danske hårartist

Henrik Haue

Årets skuespillerinde

Trine Dyrholm (Sine Gerstenberg og Emil Thorup modtog prisen på vegne af vinderen)

Årets cool kvinde

Susanne Bier

Årets internationale designer

Maria Grazia Chiuri og Pierpaolo Piccioli for Valentino (Jørgen og Mads Nørgaard modtog prisen på vegne af vinderne)

ELLE-prisen

Jacqueline Friis-Mikkelsen

Læserprisen

Medina

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip