Se billederne: David Beckham stopper karrieren

David Beckham har torsdag valgt at stoppe med at spille fodbold på professionelt plan.

Beckham, som tidligere på denne måned rundede det 38. år i sit liv, har været hele vejen rundt gennem sin karriere, der startede i Manchester United.

Her kom han i folden under Alex Ferguson, der tog David Beckham til sig og sammen med en meget talentfuld årgang med blandt andre brødrene Neville, Nicky Butt og Paul Scholes førte klubben til en række triumfer.   Ved siden af fodbolden er David Beckham gift med den kendte sanger Victoria Beckham, men det er ikke kun kvinden i det forhold, som i udpræget grad dyrker kendis-livet.

Netop den faktor var medvirkende til, at Alex Ferguson fik nok af den tidligere landsholdskaptajn, hvorfor han blev vist døren og røg videre til Real Madrid i 2003.

Fire år senere tog David Beckham turen over Atlanterhavet og dyrkede fodboldlivet i den bedste amerikanske liga, inden han i foråret kom tilbage til Europa og spillede sine sidste kampe for Paris Saint-Germain. 

Indimellem tiden i USA og Frankrig var Beckham også et smut forbi Milan på lånebasis. 

Men nu er det altså slut. David Beckham slutter med at spille fodbold oven på et fransk mesterskab og et amerikansk mesterskab med LA Galaxy på samme sæson.

Klik herunder og se billederne fra Beckhams karriere, der i høj grad foregår lige så meget uden for banen...

Dagens Gossip