Se billederne: De bedste spa-steder i Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik er kendt for lækre bounty-strande, luksuriøse resorts og spektakulære golfbaner – og nu har Fodor’s Guidebook, som er internationalt anerkendt for sine anbefalinger af turistattraktioner af høj klasse, valgt at stille skarpt på landets ekstravagante spa-tilbud ved at udpege hvilke spa’er, du ikke må gå glip af.

Anbefalet af Fodor’s Guidebook

Den Dominikanske Republiks spa-muligheder er mange og gode, og det at blive inkluderet i verdens førende high end-rejseguide er et markant kvalitetsstempel for spa-tilbuddene i landet. Da det er lokale beboere, der skriver om de forskellige rejsemål, sikrer Fodor’s nemlig - til forskel fra andre rejseguides - at skribenten kender destinationen bedre end nogen anden.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

På de seks udvalgte spa-destinationer kan man parkere hverdagens stress og jag og nyde en række helt specielle behandlinger og massager. Fodor’s anbefaler fx det prisvindende Six Senses Spa, der tilbyder en ”Six Senses Signature Massage”, som påføres med frisk kokosolie. Det er også muligt at få fjernet døde hudceller med et tre timers ”Orchid Ritual” hos YHI Spa på Paradisus Palma Real Punta Cana-resort, og hos Casa de Campo Spa tilbydes spa-behandlinger med naturlige og lokale ingredienser som eksempelvis sukkerrør.

Børnefri romantik og afslapning

"Børnefri kvalitetstid til de voksne” er en af tidens hotteste rejsetrends, og Fodor’s Guidebook har også luksus-resortet Excellence Punta Cana på deres liste – og her er der adgang forbudt for børn. Fodor’s anbefaler fx Miilé Spa, hvor man kan få en ”Mother Earth Healing Massage”, der målrettet healer fordøjelsessystemet og afhjælper muskelsmerter – alt imens man nyder havudsigten, helt uden larmende børn.

Med laguner, hvirvelstrøms-bade og flere former for dampbade tilbyder The Rock Spa de mest komplette faciliteter i Caribien inden for hydroterapi. Stedet er designet til at give privatliv, og de uddannede terapeuter sikre spa-gæsterne en diskret og personlig service. Skal hovedet klares og kroppen kvikkes op, forsikrer Zoetry Punta Cana all-inclusive-resortet sine spa-gæster om, at alle bekymringer fordufter under opholdet, og man tager fornyet derfra – hjem til det kolde Danmark.

Fodor’s Guidebook har kåret de seks bedste spa’er i Den Dominikanske Republiks østlige region:

Six Senses Spa, Puntacana Resort & Club

Casa de Campo Spa, Casa de Campo

Zoetry Agua Punta Cana’a Hideway Appeal, Zoëtry Agua Punta Cana

Miilé Spa, Excellence Punta Cana

The Rock Spa, Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana

YHI Spa, Paradisus Palma Real Punta Cana

Dagens Gossip