Se billederne: Effektive Sønderjyske slog til i Randers

Randers havde med hjemmebanefordel elles alle muligheder for at spille sig op i toppen af ligaen med en sejr, men den mulighed blev besværliggjort ganske betragteligt, da holdets topscorer, Ronnie Schwartz, allerede i kampens 14. minut gik klodset ind i en tackling med Sønderjyskes Adama Guira og ramte ham i brystet med foden.

Dommer Jacob Kehlet trak prompte det røde kort og sendte Randers-angriberen tidligt i bad.

Læs også: Et nyt hak i Brøndbys selvtillid

Resten af halvleg formåede Sønderjyske dog ikke at drage fordel af at være én mand mere på banen, og de første 45 minutter sluttede jævnbyrdigt uden scoring.

Men straks i anden halvleg fik Bjørn Paulsen lavet om på den balance. Sønderjyske-forsvareren var gået med frem og tog chancen med et langskud uden for straffefeltet, der strøg flot i mål op ad den ene stolpe.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Bjørn Paulsen havde også en finger - eller rettere sagt et hoved - med i mandagens anden scoring, da han efter hjørnespark i 68. minut kom højest inde foran mål og headede på mål. Mikkel Andersen i Randers-målet kunne ikke holde bolden, og Tommy Bechmann var hurtigt over riposten og scorede til 2-0.

Det blev ikke til flere mål i kampen, og dermed slap Sønderjyske  væk fra Superligaens bundregion, mens Randers-spillerne må se i øjnene, at chancen for at spille sig i top tre før landsholdspausen glippede.

Til gengæld kan kronjyderne glæde sig over, at de nu, hvor deres topscorer får karantæne, har fået papir på en ny angriber i Djiby Fall, der mandag skrev under på en to-årig kontrakt med klubben.

Se billederne nedenunder...

Dagens Gossip