Se billederne: Endnu et Ohio-offer er vendt hjem

Onsdag blev Gina DeJesus genforenet med sin familie efter at have tilbragt de seneste ni år fanget i et hus i Cleveland i den amerikanske delstat Ohio. Hun blev bortført som 14-årig i 2004.

Mandag lykkedes det hende at undslippe fra rædselshuset sammen med de to andre kvinder Amanda Berry og Michelle Knight, som også har tilbragt årevis i fangenskab.

Der var mødt en stor menneskemængde samt mange pressefolk op, da Gina DeJesus ankom til sin families hus. De mødte hende med klapsalver, mens de taktfast råbte »Gina, Gina, Gina« og indimellem også »we love you«.

De fremmødte fik dog kun et kort glimt af den unge kvinde. Hun ankom i en sort bil med tonede ruder, og var ledsaget af en motorcykeleskorte. Hun tøvede længe med at komme ud af bilen, og da døren blev åbnet, gemte hun sit ansigt under en neongrøn hættetrøje, mens hun skyndte sig ind i huset.

Senere trådte hendes tante frem foran pressen og de fremmødte, som hun takkede for støtten. Venligt, men bestemt, bad hun om fred, så familien kan finde hinanden igen.

»Vi beder jer om at være tålmodige med os, giv os tid og tålmodighed til at hele som familie,« lød det fra tanten, som også lovede, at familien nok selv skal stå frem, når den er klar til det.

Samtidig rettede hun en stor tak til politiet i Cleveland og FBI:

»Vi kunne ikke have gjort det uden dem, og de har hjulpet os med at få pigerne tilbage,« lød det. Efterfølgende gentog et andet familiemedlem talen på spansk.

Onsdag vendte en af de andre bortførte kvinder, Amanda Berry, hjem til sin familie. Med sig havde hun sin seksårige datter, som hun fødte i fangenskab. Heller ikke hun var parat til at stå frem og udtale sig om sine grufulde oplevelser.

Sammen med Gina DeJesus og Michelle Knight har hun været holdt fanget af en mand og hans to brødre i omkring ti år. Politiet har arresteret alle tre mænd, der er henholdsvis 50, 52 og 54 år. Huset tilhørte den 52-årige mand, som angiveligt også er far til den seksårige pige.

Dagens Gossip