Se billederne: England tog en nullert

Englands på papiret noget stærkere og mere erfarne landshold fik aldrig spillet til at flyde, da man tirsdag mødte Ukraine.

Faktisk var det lidt af en ukrainsk ørkenvandring, men hvis den tidligere FCK-træner Roy Hodgson alligevel havde et skævt og tilfreds smil på læberne, da han forlod stadion i Kiev, er der ikke noget at sige til det.

- Det var op til dem at skabe kampen, ikke os, lød det fra Hodgson, som da heller aldrig har været berømmet for at smide livrem og seler, med mindre han ligefrem er pisket til det.

- Hvis vi haft Rooney og Sturridge, kunne vi måske have scoret målet. Men omvendt kunne et 0-1 nederlag have betydet, at vi ikke ville kunne vinde gruppen længere, resumerede Hodgson efter kampen.

Nulløsningen efterlader stadig Gruppe H pivåben på papiret. Men hvor et engelsk nederlag havde givet Ukraine stærke kort på hånden i kampen om den direkte VM-billet til Brasilien næste år, er det nok England, som står stærkest med to spillerunder tilbage.

England skal hjemme møde Montenegro og Polen og det ligner unægteligt en førsteplads i gruppen, hvis eller stjernerne fra Premier League lever op til favoritværdigheden på eget græs.

Det kneb mere på en svær udebane i Ukraine, hvor midtbanekonstellationen med 100 kamps jubilaren Frank Lampard og Steven Gerrard aldrig kom til at fungere optimalt.

At holdet samtidig var uden markante offensivkræfter som Wayne Rooney, Daniel Sturridge og Danny Welbeck, gjorde ikke tingene bedre. Og langt hen ad vejen spillede England da også som om et enkelt point var mere end til at leve med.

Dagens Gossip