Se billederne: FC Midtjylland fortsætter stime efter sejr i Randers

De har for alvor tur i den ude på heden. Med en 3-1-sejr ude over Randers FC hentede FC Midtjylland søndag eftermiddag sin fjerde sejr ud af fire mulige i Superligaen. Dermed er de tilbage på den førsteplads, som Esbjerg kravlede op på lørdag med 5-1-sejren over AGF.

Den midtjyske sejr blev grundlagt efter blot fire minutter.

Her dukkede den nigerianske angriber, Sylvester Igboun, op i Randers-feltet og headede læderkuglen i kassen.

Målet gav momentum til cheftræner Glen Riddersholms sejrsvante ulve, der allerede få minutter senere var tæt på at øge føringen. Men Mikkel Andersen fik flot afværget Pione Sistos langskud.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Randhusianerne virkede tunge i kampens indledning. Den lange flyvetur til og fra russiske Kazan, så ud til at sidde i benene. Randers-spillerne kom først hjem fredag, efter de torsdag blev ekspederet ud af Rubin Kazan i Europa League-kvalifikationen.

I løbet af halvlegen formåede hjemmeholdet dog at spille sig op, og - selvfølgelig, fristes man til at sige - skete det igen med topscorer Ronnie Schwartz i hovedrollen. 

Den brandvarme angriber fik god hjælp af angrebskollegaen Nicolai Brock-Madsen, inden han selv gjorde arbejdet færdigt med en sikker afslutning. Det var femte sæsonscoring af Ronnie Schwartz, der har scoret i alle Randers' fire kampe i sæsonen.

Desværre for kronjyderne formåede FC Midtjylland at genvinde dominansen efter pausen. Særligt på dødbolde, hvor duoen Morten 'Duncan' Rasmussen og Jesper Juelsgaard flere gange skabte problemer for hjemmeholdet.

Bedst eksemplificeret ved Jesper Juelsgaards perfekt udførte hjørnespark, der via Morten 'Duncan' Rasmussens bryst endte i nettet efter knap en times spil. Den store angribers andet mål i sæsonen.

Få minutter før slutfløjtet lukkede Danny Olsen den midtjyske fest, da han sikkert stod for 3-1-scoringen efter fornemt arbejde af en storspillende Morten 'Duncan' Rasmussen.

Se billederne nedenunder......

Dagens Gossip