Se billederne: FCK kører Nordsjælland over efter pausen

Skrevet af admin

02/11/2013

Dagens topnyheder

To scoringer fra Igor Vetokele og to fra Nicolai Jørgensen var mere end rigeligt, da FC København hjemme slog FC Nordsjælland i Superligaen.

Løverne er nu oppe på en delt tredjeplads, mens Nordsjælland fortsat er under stregen.

Det var to formstærke mandskaber, der tørnede sammen i Parken. Sidste sæsons nummer et og to havde begge hentet 10 point i deres seneste fem kampe, ligesom begge mandskaber ankom med friske pokalsejre i bagagen.

Fra start udviste dagens duellanter stor respekt for hinanden, og derfor var det småt med store chancer i åbningen. Nicolai Jørgensen var tæt på med et hovedstød, mens Anders Christiansen hamrede et langskud tæt forbi kort efter.

FC Københavns belgiske angriber Igor Vetokele fik chancen fra start, men han og resten af kollegerne havde svært ved at åbne nordsjællændernes kompakte defensiv i første halvleg.

Og når de gjorde, stod en velspillende Martin Hansen i vejen for hovedstadsklubben. Det var dog en anden historie efter pausen, hvor der var målfest på programmet. Her fik løverne scoret fire gange på 20 minutter.

Først fik Igor Vetokele raget et indkast til sig. Smart vendte han rundt, og effektivt bankede han bolden i nettet for fjerde gang i denne sæson.

Kort efter var belgieren igen på spil, og denne gang fik han dirigeret et indlæg fra Lars Jacobsen i målet.

Og 10 minutter senere kunne Nicolai Jørgensen øge føringen til 3-0, da han sendte et straffespark forbi Martin Hansen.

Men Jørgensen og FC København var ikke færdige endnu, og fem minutter senere bankede angriberen en kanonkugle op i krogen – 4-0 til FC København.

Dermed fik københavnerne en god optakt til den kommende Champions League-kamp hjemme mod tyrkiske Galatasaray.

Se billederne nedenunder...

/ritzau/