Se billederne: Flot solskinsvejr lokkede mange ud for at se Dronning Margrethe

Dronning Margrethe og Prins Henrik fortsatte i dag deres sommertogt og i dag kom turen til Haderslev.

I flot solskinsvejr ankom Kongeskibet Dannebrog med Regentparret på Honnørkajen. Dronning Margrethe fik blomster af blomsterpigen Alberte Grundahl. Regentparret blev præsenteret for borgmester Jens Christian Gjesing og fru Gudrun Gjesing samt viceborgmester H.P. Geil og fru Lone Geil.

Mange havde taget opstilling både på havnen og ved Haderslev Domkirke, hvor et drengekor sang to sange. Regentparret blev kørt rundt i Haderslev's hyggelige gader i karet - ledsaget af garderhusarer.

Der var også besøg på haderslev Rådhus, hvor byens gave blev overrakt til Dronning Margrethe og Prins Henrik. Det var en vinbakke med en frise af sølv og en bund af ibenholt. Vinbakken er skabt af den lokale sølv- og guldsmed, Michael Weihe og dekoreret med motiver fra hele kommunen.

Bagefter skulle Regentparret med veterantoget, Marcipangrisen til Hammelev. Undervejs blev der gjort stop ved Plejecenter Kong Frederik IX. Her havde en af beboerne en gave til Regentparret - en fuglekasse med en Fuglsang øl i.

Turen gik også til Tørning Mølle, hvor middagen blev indtaget, sammen med byrådets medlemmer.

Desuden var der besøg hos Lindab, Slesvigske Musikhus og Sdr. Otting Skole. De sidste besøg foregik hos Udbetaling Danmark, hvor husets medarbejdere sang "ATP sangen" og i nybyggeriet VUC Syd.

Hele arrangementet slutede igen på Honnørkajen, hvor Dronning Margrethe og Prins Henrik takkede af.

De sejler videre på Kongeskibet Dannebrog i aften klokken 22.

Du kan se alle billederne fra besøget i Haderslev nedenunder.....

Dagens Gossip