Se billederne: Gigantsejr til Barcelona i sæsonpremiere

Endnu et kapløb i spanske La Liga mellem Barcelona og Real Madrid om mesterskabet blev indledt lørdag aften, da Barcelona hjemme på Camp Nou tog imod Levante.

Og det kan nok være, at Messi & Co. fra start gjorde det klart, at de har tænkt sig at gøre alt for at forsvare holdets mesterskab fra sidste sæson.

Efter en forrygende første halvleg mod Levante på Camp Nou, som Barca vandt med tenniscifrene 6-0, cruisede hjemmeholdet sikkert i havn med vanvittige 7-0 efter en ret ensidig forestilling, der ikke indikerer, at der er blevet rykket ved magtbalancen i spansk fodbold mellem top og bund.

Barcelona har i sommerens løb tilknyttet brasilianeren Neymar til holdets i forvejen ufatteligt velbesatte stjernetrup, men Neymar begyndte kampen på bænken.

Til gengæld var Leo Messi, der meldte afbud til Argentinas landshold tidligere på ugen til venskabskampen mod Italien, klar og med fra start, og han var - selvfølgelig fristes man til at sige - blandt målscorerne i hjemmeholdets vilde første halvleg.

Alexis Sanchez åbnede scoringen allerede i tredje minut, hvorefter Messi med to mål og Daniel Alves, Pedro Rodriguez og Xavi Hernandez gjorde det til 6-0 inden pausen. Pedro Rodriguez scorede kampens enlige mål i anden halvleg.

Neymar så hele første halvlegs målfest fra sidelinjen, men han fik sin La Liga-debut, da han blev skiftet ind i 65. minut ved stillingen 6-0, På sin første rigtige arbejdsdag i Barcelona-trøjen blev det dog kun til et gult kort i slutningen af den ulige kamp.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip