Se billederne: Glamping i Kroatien er det nye sort

Wellness er i stigende grad populært blandt danskerne, og det samme er camping i Kroatien, der i mange år har været en af danskernes foretrukne ferieforme. På øen Krk i Kvarner-bugten i det nordlige Kroatien har Camping Krk formodet at kombinere de to ting.

Moderne mobilhomes

Resultatet er blevet en campingplads med en ”wellness oase” ved den opvarmede swimmingpool, hvor der er udsigt over Krk by. Wellness-programmet vil gøre selv Ole Henriksen misundelig – det indeholder alt fra finsk sauna til manicure, pedicure samt massage, spa og afslapningszone.

Samtidig har campingpladsen også hævet standarden betragteligt på beboelsesfronten med nye, luksuriøse mobilhomes, som udover to værelser også har havudsigt, satellit-tv, mikrobølgeovn og aircondition. På den måde er det muligt at koble af, mens børnene holder swimmingpoolen varm eller får undervisning.

Naturisttradition

Camping Krk er naturligvis en campingplads for folk, der befinder sig bedst i selskab med påklædte mennesker. Er det imidlertid ikke tilfældet, så tilbydes der en naturiststrand i campingpladsens sydlige ende, hvor det er muligt at ’hænge ud’ i strandbaren, mens man får sig en kold øl.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip