Se billederne: Her er årets kyssepiger til Post Danmark Rundt

Når Post Danmark Rundt løber af stablen, bliver det Trine Riise Jensen fra Terndrup og Malene Præstekær fra Aarhus, begge 22 år, der skal være ”kyssepiger”. De skal uddele blomster og kindkys til vinderne efter dagens løb.

Og det er ikke modeller, som Post Danmark har hentet til dette job. Trine og Malene arbejder nemlig selv hos Post Danmark.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at være med. Jeg talte lidt med en af kyssepigerne fra sidste år (Zita Bak-Jensen, red.), inden jeg søgte. Og hun fortalte, at det på alle måder havde været en superspændende oplevelse. Du er med i et team af frivillige, hvor der hurtigt opstår en stærk holdånd, og så er du med både foran og bag kulisserne på Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed, fortæller Trine Riise Jensen.

Hun kommer fra Terndrup og har siden hun blev færdig med gymnasiet været lørdagsafløser på Skørping Distributionscenter. Efter sommerferien er det planen at starte på en uddannelse som klinikassistent i Aalborg, dog uden at miste kontakten til Posten om muligt.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Trine får en erfaren kollega, for Malene fra Aarhus var også podiepige i 2011. Hvorfor så prøve det igen?

- Fordi det var en rigtig god oplevelse, som jeg tror, bliver endnu bedre i år. Det er ikke så meget det at være på scenen, som fænger mig. Det er mere arbejdet i et team, som hele tiden tager selvstændige beslutninger og har fokus på løsninger. Vi skal handle nu og her, for alt skal være klart, når publikum og ryttere ankommer, siger Malene Præstekær.

Hun er tilkaldevikar på de lokale posthuse ved siden af sit job som pædagogmedhjælper i en vuggestue. Og efter Post Danmark Rundt tager hun fat på pædagog-uddannelsen.

Post Danmark Rundt starter den 31. juli. Her er podiepigerne for første gang i aktion i Varde, som er målby for 1. etape.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip