Se billederne: Igen røveri mod Føtex - samme røver står bag

Føtex i Viby Centret er for anden dag i træk blevet udsat for røveri, som efter al sandsynlighed er begået af den samme røver.

Røveriet i dag skete ved 14.20-tiden i kiosken i Føtex. Gerningsmanden løftede op i sin trøje og fremviste formentlig et våben, oplyser Østjyllands Politi.

Ekspedienten udleverede et kontantbeløb. Derefter stak røveren af ad udgangen mod Viby Ringvej og herefter i ukendt retning.

Samme mand menes at stå bag røveriet i går, der også foregik i kiosken i Føtex. Her truede manden med en kniv-lignende genstand og fik udleveret kontanter. Under røveriet sagde han til ekspedienten:

-Tøm kassen.

I går stak han af ud af indgangen mod Skanderborgvej.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Røveren beskrives i begge tilfælde som udlænding, mellemøstlig af udseende, 30- 35 år, cirka 175 centimeter høj, almindelig af bygning, sort hår med voks, tydelige bakkenbarter og skægstubbe.

Lørdag var han iført grålig habitlignende jakke med sorte lapper på ærmerne, lyseblå T-shirt, mørke benklæder og sorte sko.

I dag var han iført en mørkeblå/sort jakke, lilla T-shirt, sorte benklæder. Han medbragte en hvid plasticpose.

På baggrund af signalementerne og fremgangsmåden, formoder Østjyllands Politi, at det er samme person, der står bag begge røverier.

Østjyllands Politi har valgt at offentliggøre billederne af gerningsmanden til de to røverier, som kan ses nedenunder……

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip