Se billederne: Kan Saxo-Tinkoff snuppe ny klassiker-sejr?

Team Saxo-Tinkoff triumferede i skikkelse af Roman Kreuziger, da holdet sejrede i søndagens Amstel Gold Race. Nu er Ardenner-klassikerne rykket til Belgien, hvor der onsdag venter 205 kilometer i Fléche Wallone.

Løbet er det korteste af Ardenner-løbene, men er en kuperet begivenhed med 12 kategorisede stigninger. En lækkerbisken for de eksplosive ryttertyper.

Siden Amstel Gold Race er der skiftet lidt ud på det dansk-baserede hold. Blandt andre med Alberto Contador, hvilket utvivlsomt er en markant styrkelse.

Ud over den Contador stille Saxo-Tinkoff med Roman Kreuziger, Nicholas Roche, Chris Anker Sørensen, Nicki Sørensen, Oliver Zaugg, Karsten Kroon og Rory Sutherland.

- Vi stiller til start i Fleche med tre frie ryttere i Roman, Alberto og Nicki, og disse tre skal beskyttes løbet igennem, så de kommer helskindet til finalen. Men jeg anser trods Roman's fantastiske sejr i Amstel ikke os som favoritter i dette løb. Mur de Huy passer simpelthen andre store ryttere bedre, men det betyder ikke, at vi ikke har håbet om at vinde. Vi må bare forsøge at benytte os af en anden taktik end at vente på at blive fragtet til foden af den afsluttende stigning for at sprinte mod Gerrans og Valverde, fortæller Team Saxo-Tinkoff's sportsdirektør, Philippe Mauduit.

Flèche Wallonne det eneste større endagsløb, der slutter på toppen af en skarp stigning. Den afsluttende opkørsel af legendariske Mur de Huy (1,3 kilomter - 9,3 procent) er garanti for drama.

I fjor vandt spanske Joaquin Rodriguez. Han styrtede i søndagens Amstel Gold Race, og derfor regnes han ikke umiddelbart blandt favoritterne i dagens løb.

Løbet vises direkte på TV2 fra klokken 15:10.

Se billederne fra 2012-udgaven af Fléche Wallone her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip