Se billederne: Katrine navngiver gorillaunge i Givskud Zoo

Folket har talt. I løbet af den forgangne sommer har omkring et par tusinde fans af gorillaen Samson været med til at bestemme navnet på den yngste gorilla i Givskud Zoo.

Nu afsløres navnet af ingen ringere end børnetv-værten Katrine. Hun giver koncert i parken den 24. og 25. august, og det er i den forbindelse, at hun offentliggør navnet.

Katrine, der hedder Bille til efternavn, er især kendt af de små tv-seere som en del af makkerparret i tv-udsendelserne Lille Nørd. Denne gang er hun imidlertid gået solo og spiller sine egne sange, der udkom i foråret.

Katrine afholder i alt fire koncerter i Givskud Zoo, to lørdag og to søndag. Hun bliver bakket op af nogle unge musikere, så der er lagt op til en festlig live-koncert for hele familien.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Gorillaungens navn er valgt via afstemning på Givskud Zoos Facebook-side. Her kunne man vælge mellem tre forskellige navne, Mukisi, Amiri og Nkofi, som alle er almindeligt anvendte afrikanske navne. I alt har knap 2000 personer deltaget i afstemningen.

Blandt alle afgivne stemmer er der udtrukket en vinder af et rejsegavekort til Bravo Tours på 5.000 kroner. Samtidig med offentliggørelsen af gorillaungens navn overrækker Katrine rejsegavekortet til den heldige vinder.

Gorillaungen, som nu navngives, er en han født 16. februar af hungorillaen Minnie. Hun er en erfaren mor, idet den lille ny er hendes femte unge. Den lille har fra starten haft det godt og stortrives i flokken.

Storebror Sammie på otte år viser stor interesse og vil meget gerne lege med sin lillebror, men får endnu ikke lov af sin mor. Det skal dog nok komme.

Program lørdag 24. august:

13.00 Katrine optræder

15.00 Katrine optræder

Program søndag 25. august:

13.00 Katrine optræder

14.00 Gorillaungens navn offentliggøres

15.00 Katrine optræder

Se billederne nedenunder.....

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip