Se billederne: Kim Plum droppede ny mikrobil og købte en sportsvogn

Da Kim Plum i juli lagde vejen forbi sin lokale Toyota-forhandler ERA Biler A/S i Frederikssund, var det egentlig bare for at se på en ny bil til sin datter. Valget faldt på den prisbillige og fornuftige mikrobil Toyota Aygo til under 80.000 kroner, og købsaftalen blev underskrevet.

Men da den 50-årige autolakerer fik øje på den røde sportsvogn Toyota GT86, begyndte den første indre kamp mellem drøm og fornuft.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Kim Plum havde nemlig svært ved at ignorere bilens frække design, den lave front, hækspoileren og de mange små detaljer, der alt sammen er med til at give den et helt særligt sportsligt udtryk. Efter en kort prøvetur i GT86 var han helt solgt til den sjove køremaskine.

- Jeg har kørt i rigtig mange forskellige biler gennem livet, men jeg har aldrig oplevet en bil, der giver den samme underholdende køreoplevelse som GT86. Den er utrolig let at køre og styre og samtidig sjov som ingen andre biler, lyder vurderingen fra Kim Plum.

Grønt lys til at forfølge drømmen

Han fik senere på ugen endnu en prøvetur i Toyota sportsvognen – denne gang også med hustruen Helle i bilen. Og da snakken senere på aftenen gik ved køkkenbordet, var sagen heldigvis klar.

Kim Plum fik grønt lys på hjemmefronten til for en stund at lægge snusfornuften på hylden og forfølge drømmen om en ægte sportsvogn.

Dermed blev handlen på Toyota Aygo'en annulleret. Hvorvidt datteren så fik noget at køre i, melder historien intet om.

Se billederne nedenunder.....

Dagens Gossip