Se billederne: Knap 15.000 besøgte Boat Show i Fredericia

Skrevet af Elo Christoffersen

24/02/2013
14.486 besøgende havde passeret tælleapparaterne, da den første af de to Boat Show-weekender i Fredericia sluttede her til aften. Især lørdag var der med 7.288 besøgende myldrende travlt rundt om på standene: - Efter en lang vinter og den megen krisesnak kunne man måske tænke, om der overhovedet er nogen, der gider sejle mere. Men det er der tydeligvis. Det var skønt at opleve, hvor stuvende fuldt der var – det giver en masse gejst, siger Bjarne Carlsen fra Kolding-virksomheden Palby Marine, som sælger bådudstyr. Danmarks største bådproducent, X-Yachts fra Haderslev, er efter nogle års fravær atter at finde på Fredericia Boat Show. - Det er dejligt at være her igen, og vi har især lørdag haft virkelig mange besøgende på standen. Vi har fået et større antal seriøse kontakter, som vi skal følge op på, så vi er meget tilfredse, siger salgsdirektør Niels Thomsen. Anden del af Fredericia Boat Show fortsætter fredag den 1. marts og slutter søndag den 3. marts.

Dagens topnyheder

14.486 besøgende havde passeret tælleapparaterne, da den første af de to Boat Show-weekender i Fredericia sluttede her til aften.

Især lørdag var der med 7.288 besøgende myldrende travlt rundt om på standene:

- Efter en lang vinter og den megen krisesnak kunne man måske tænke, om der overhovedet er nogen, der gider sejle mere. Men det er der tydeligvis. Det var skønt at opleve, hvor stuvende fuldt der var – det giver en masse gejst, siger Bjarne Carlsen fra Kolding-virksomheden Palby Marine, som sælger bådudstyr.

Danmarks største bådproducent, X-Yachts fra Haderslev, er efter nogle års fravær atter at finde på Fredericia Boat Show.

- Det er dejligt at være her igen, og vi har især lørdag haft virkelig mange besøgende på standen. Vi har fået et større antal seriøse kontakter, som vi skal følge op på, så vi er meget tilfredse, siger salgsdirektør Niels Thomsen.

Anden del af Fredericia Boat Show fortsætter fredag den 1. marts og slutter søndag den 3. marts.