Se billederne: Kunstner tog fotos af naboerne i hemmelighed

Det er som regel tvister om, hvor høj hække skal være, og hvor længe man må spille musik om aftenen, som giver grobund for nabostridigheder. Men hvis du gerne vil have et godt forhold til dem, du bor tættest på, så skal du heller ikke efterligne New York-kunstneren Arne Svenson.

Han har nemlig fået sine naboer på nakken, efter han gennem en længere periode og i al hemmlighed har fotograferet dem ind gennem vinduerne på deres dyre Manhatten-lejligheder.

Billederne, hvor naboerne ikke kan genkendes, er nu sat til salg som kunstværker, der kan købes for 43.000 kroner stykket. Her ser man beboerne i en række forskellige mere eller mindre private og intime situationer - mens de for eksempel sover til middag, gør rent eller bærer deres børn i seng.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Arne Svenson indrømmer blankt, at han har taget billederne af naboerne i den eksklusive Greenwich Street-boligblok i TreBeCa-området. Men han hævder, at han ikke har gjort noget galt, når ingen ansigter kan ses på værkerne.

Sidste weekend åbnede udstillingen "The Neighbors" på Julie Saul Gallery, og det har ikke gjort naboerne mildere stemt.

- En voksen mand burde ikke tage billeder med en telelinse af børn i deres værelser, raser en af naboerne til The New York Post.

Se Arne Svensons billeder af "The Neighbors" ved at klikke på billederne herunder... 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip