Se billederne: Lampard nedlagde Laudrups Swansea

Michael Laudrups Swansea kunne ikke gøre meget ved stærke Chelsea, der vandt 2-0 hjemme på Stamford Bridge. Dermed er London-holdet et skridt nærmere en plads i Champions League.

Det var en svær eftermiddag for Laudrups tropper på Stamford Bridge. Chelsea satte sig fra start på kampen og selvom Swansea kom til et par farlige forsøg var der aldrig tvivl om resultatet.

Der skulle dog en klublegende til at sætte gang i scoringerne for hjemmeholdet. Efter 25 minutter blev Frank Lampard skiftet ind, i stedet for en skadet Ramires, til sin 400. kamp for Chelsea. Det jubilæum fejrede han på bedste vis.

Først var han tæt på at bringe Chelsea i front, da han sendte et godt skud af sted fra distancen, men en velspillende Michel Vorm i Swanseas mål verfede bolden ud til hjørnespark. Kort før pausen, var Lampard så på spil igen. Efter et mønsterangreb fra Chelsea, lagde Lampard bolden til rette til Oscar, der stensikkert sendte bolden forbi Vorm.

Og så gik det pludselig stærkt. I halvlegens overtid tog Juan Mata et godt træk forbi Leon Britton, der noget klodset hægtede spanieren og klart straffespark til Chelsea. Det straffespark tog Lampard sig sikkert af og scorede sit mål nummer 201 for Chelsea. Dermed er han nu kun et enkelt mål fra at tangere Bobby Tamblings klubrekord fra 1970'erne.

Med et par offensive udskiftinger fra Laudrup i anden halvleg kom Swansea bedre med og lidt længere frem på banen. Det var dog tættere på endnu en Chelseascoring med gode forsøg fra John Terry og Juan Mata.

Det blev dog ikke til flere scoringer, og dermed har Swansea nu ikke vundet i de sidste seks kampe, der har budt på fire nederlag og to uafgjorte.

Med sejren kom Chelsea et skridt nærmere Champions League i næste sæson. De har nu tre points forspring ned til Tottenham på femtepladsen. Taber Arsenal til Manchester United i eftermiddagens anden kamp, vil Chelsea indtage tredjepladsen, der giver direkte afgang til CL-gruppespillet.

 

 

 

Dagens Gossip