Se billederne: Lang kø efter lastbiluheld på Køge Bugt Motorvejen

»Lige nu er der mellem otte til 10 kilometer kø på strækningen,« fortæller vagthavende ved Vejdirektoratet, Brit Osted Nielsen, omkring klokken ni.

Uheldet skete klokken 04.42, da en lastbil væltede ud i rabatten. Ifølge politiet er det et solouheld, hvor chaufføren dog slap uskadt.

»Han kunne kravle ud af døren ved egen hjælp,« siger vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi Søren Danielsen.

Endnu kender politiet ikke årsagen til, at det kunne ende så galt, og derfor er det heller ikke slået fast, om fart eller spiritus har været involveret i uheldet.

Lastbilen har tjære om bord, og noget af det er væltet ud på kørebanen, så to spor er lukket, mens der ryddes op. Der køres med nedsat hastighed i det sidste spor på E20 i nordgående retning.

»Det giver en del kø,« siger vagtchefen, som endnu ikke kan sige noget om, hvornår strækningen bliver åbnet helt igen.

Ifølge trafikken.dk skal bilisterne regne med godt og vel 20 minutters ekstra køretid, men det skøn holder ikke længere, mener vagthavende ved Vejdirektoratet Brit Osted Nielsen.

»Trafikken står helt stille i øjeblikket,« siger hun til bt.dk.

Vejdirektoratet opfordrer derfor til tålmodighed og råder de bilister, der har mulighed for det, til at vente med at køre hjemmefra.

»Mange bilister kører naturligvis af motorvejen og forsøger at finde alternative ruter, men der er også allerede ved at være fyldt godt op på de tilstødende veje,« siger hun.

Omkring klokken halv ni meldte Vejdirektoratet, at politiet var begyndt at lede trafikken op af fra-kørslen og ned på motorvejen igen. Det tager ifølge vagthavende noget af belastningen, men trafikken kører stadig meget trægt.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip