Se billederne: Lars Jørgensen bliver matchvinder for KIF

20/10/2013

KIF Kolding København har fået en fremragende start på Champions League, efter at holdet besejrede Wisla Plock 23-22 i søndagens hjemmekamp.

Det var den tredje sejr af fire mulige, og dermed ligger holdet på en delt andenplads i gruppen og har taget et afgørende skridt i forhold til at slutte på den tredjeplads, der er det realistiske mål for gruppespillet.

De to hold leverede i hvert fald i begyndelsen af opgøret noget af en brydekamp, hvor der blev gået hårdt til modstanderne.

Det var måske ikke så kønt at se på, men kampen levede i kraft af sin intensitet og en stemningsfyldt kulisse i Tre-For Arena i Kolding.

Hjemmepublikummet var med fra start og fik den bedste åbning af de to hold og førte 5-2, inden gæsterne fik justeret forsvaret og udlignede til 9-9.

KIF Kolding København stillede op uden en hele del stamspillere. Foruden de langtidsskadede spillere sad Lasse Boesen og Lukas Karlsson udenfor, og undervejs måtte Torsten Laen også melde pas, fordi bentøjet strejkede.

Derfor var ansvaret placeret på relativt få skuldre, og igen spillede unge Lasse Andersson en stor kamp.

Sammen med Bo Spellerberg sørgede han for hele tiden at udfordre polakkerne fra distancen, mens højrefløjen Alberto Rocas agerede afslutter på kontrastødene.

Og så leverede Kasper Hvidt endnu en gang en stor kamp i Kolding-målet og sørgede på den måde for, at værterne hele tiden var et nøk foran.

Pauseføringen 13-11 blev godt nok udlignet undervejs i anden halvleg, men Plock fik aldrig bragt sig foran.

Med ét minut igen scorede Lars Jørgensen - der på grund af den smalle bænk også spillede med i angrebet - til 23-22, og da polakkerne ikke fik noget ud af det efterfølgende angreb, kunne der ikke pilles ved sejren.

Med den lange skadesliste taget i betragtning er KIF Kolding København formentlig rigtigt godt tilfreds med, at den næste Champions League-kamp ligger fire uger ude i fremtiden.

Først 17. november tager holdet imod et andet polsk hold, Vive Targi Kielce, der har vundet sine fire første kampe i turneringen.