Se billederne: Målløst i Liverpool-derby

Intenst, nervepirrende, agressivt til sidst sekund - og målløst. Ingen af lejrene i den nordengelske havneby kunne for alvor juble, da dommer Michael Oliver fløjtede af for det 220. lokalogør mellem traditionsklubberne Liverpool og Everton.

Hvis en af klubberne for alvor kunne være utilfreds med resultatet, må det være Liverpool. Daniel Agger og resten af hjemmeholdet var toneangivende især i anden halvleg og kom frem til adskillige store muligheder.

Alligevel var det Everton og Sylvain Distin, der kort ind i anden halvleg havde bolden i mål, men dommeren underkendte scoringen og gav Evertons Victor Anichebe et gult kort for at have blokeret for Liverpool-keeper Pepe Reina. Det så umiddelbart til at være hårdt dømt og heldigt for hjemmeholdet.

Men måske var det nødvendigt for at vække Liverpool, som herefter overtog initiativet i kampen. Steven Gerrard var lige ved at få hul på bylden, da han rundede Tim Howard i Everton-målet, men Sylvain Distin kom tilbage og reddede bolden til hjørne.

Med 11 minutter tilbage af kampen var Daniel Agger tæt på at blive matchvinder. Danskeren fik headet et Gerrard-frispark videre mod mål, men den gik lige akkurat forbi. Efterfølgende tog Agger sig til håndleddet, tydeligt plaget af smerter fra den hårde medfart, han fik i faldet, men det var ikke værre end, at den danske viking kunne fortsætte kampen.

Resultatet betyder, at Everton konsoliderer 6. pladsen, en enkelt placering og fem point foran rivalerne fra Liverpool.

Dagens Gossip