Se billederne: Markussen i front efter første løbsweekend

Koldings motorsportshåb, Michael Markussen, røg til tops i årets første Formel Ford-weekend på Ring Djursland. Køreren fra RS Competition sikrede sig føringen i Danmarksmesterskabet efter tre hæsblæsende heat.

Der var fra start lagt op til tæt kamp om pladserne, og det viste sig hurtigt at den nærmeste konkurrent var fra egne rækker. Michaels nye teamkammerat, Lasse Sørensen, var 0,060 sekund hurtigere end Michael i tidtagningen, og den indbyrdes kamp blev ikke mindre i de tre heat.

- I første heat fik jeg en bedre start end Lasse, men han kæmpede alt hvad han kunne for at komme forbi mig igen. Halvvejs i løbet fik jeg luft ned til ham, men indtil da var det hårdt og nervepirrende, fortæller Michael Markussen.

Igen i andet heat lå Kolding-køreren forrest i feltet, og igen blev der presset hårdt på bagfra. Denne gang var det svenske Joakim Darbom, som til sidst fik held til at gå forbi Michael og vinde løbet med kun tre tiendedeles forspring.

Bliv ven med Kolding Netavis på Facebook - tryk her

Publikum blev i weekendens sidste Formel Ford-heat vidner til en hårrejsende duel mellem de to RS Competition-kørere, der igennem samtlige 19 omgange kæmpede med få centimeter mellem bilerne. På grund af en lille kørefejl på sidste omgang, måtte Michael se sig slået af teamkammeraten:

- Jeg fik lavet en lille bitte fejl, og Lasse var hurtig til at udnytte den, fortæller Michael, der alligevel er mere end tilfreds med weekenden. Det her er definitionen af motorsport for mig. Adrenalinen har været helt oppe og pumpe, og der er blevet kørt helt til grænsen med stor respekt for hinanden. Lasse og jeg er på samme team, og det er fantastisk at vi kan lave et racerløb som er så spændende, uden at det ender i afkørsler eller skænderier, forklarer Michael Markussen og fortsætter:

- Samtidig er det også et stort skulderklap til teamet, som har sørget for to perfekte racerbiler. Der er ikke en finger at sætte på deres arbejde, og jeg nyder at der bliver arbejdet så professionelt.

Næste gang, Michael Markussen og RS Competition skal i aktion, bliver den 11-12. maj på den svenske, tidligere Formel 1-bane, Anderstorp.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip