Se billederne: Neymar strålede igen i brasiliansk sejr

I åbningskampen mod Japan tog det den kommende FC Barcelona-spiller tre minutter at bringe brasilianerne på sejrskurs, og onsdag aften gentog han kunststykket i Brasiliens 2-0-sejr mod Mexico.

Der var blot spillet ni minutter af opgøret, da Neymar smukt helflugtede en ripost fra et indlæg serveret af Dani Alves i netmaskerne bag Mexicos keeper Corona.

Det var også på en genialitet af Neymar, at Brasilien i dommerens tillægstid kunne cementere sejren. Dribleren tryllede på venstrekanten, snød to-tre mand og lagde bolden fladt ind i feltet til en umarkeret Jo, der sendte bolden i mål til 2-0.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Mexicanerne var inden da kommet bedre med i kampen efter en første halvleg domineret af Brasilien. Andres Guardado testede i det 82. minut Julio César med et afrettet skud, der dog strøg over mål. Ti minutter senere slog indskiftede Jo, som europæere kender bedst fra et mislykket ophold i Manchester City, sejren fast.

Med sejren er Brasilien sikker på at gå videre fra gruppe A i Confederations Cup og er det første land til at booke plads i semifinalen. Luiz Felipe Scolaris mandskab møder på lørdag Italien i en kamp, der kan afgøre, hvem der bliver gruppevinder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip