Se billederne: Nøgne Roskilde-fyre i vild oliebrydning

Der bliver afklædte mennesker og tilskuere i hobetal, når årets nøgenløb lørdag klokken 13.00 afvikles på Roskilde Festival. Men forud for eventen, hvor 20 nøgne mennesker skal løbe om kap om en billet til næste års festival, har der allerede været masser af hud.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - ALTID GRATIS NYHEDER

Alt for mange mænd har nemlig tilmeldt sig løbet. Det betyder, at festivalens egen radio, som står bag arrangementet, har været nødt til at lave en udskillelse.

- Nøgenløbet er lidt en eksklusiv klub, og der er rigtig mange - især fyre - som gerne vil deltage. Derfor har vi valgt at lave nogle kvalifikationsrunder, forklarer eventchef på Roskilde Festivalradio, Bo Kaew, til Dagens.dk.

SE OGSÅ: Gustav anmelder - Så lækre er fyrene på Roskilde

Onsdag blev kvalifikationen til pladser i nøgenløbet afholdt af flere omgang. Det bød blandt andet på nøgen-kondom-vandballon-stikbold og striptease.

Andre indslag var lidt mere fysiske. Onsdag aften dystede fire mænd - helt nøgne og smurt ind i olivenolie - i vild brydekamp.

Med svingende dillere kæmpede de én mod én. Vinderen var den, som fik skubbet den anden deltager ud af den til formålet byggede brydering.

SE BILLEDERNE HER:

Dagens Gossip