Se billederne: Nuttet blind hund hjælper voldsramte børn

Livet tegnede ikke godt for mopsen Xander, da den kom til verden. Som lille hvalp fik den bortopereret begge øjne efter en voldsom hovedskade. Kun ti måneder gammel blev han forladt af sine ejere.

Heldigvis stødte den lille hund på Rodney Beedy, der ved første øjekast faldt for den lille hund på dyreinternatet sidste år.

- Jeg elskede ham. Hans personlighed og alting. Jeg sagde, jeg tager denne hund, han bliver en fantastisk terapihund, fortæller Rodney Beedy buzzfeed.com.

Læs også: Se de utrolige billeder: Her er verdens mest tålmodige hund

Og det viste sig, at Xander havde masser af kærlighed at give af. Han er nu certificeret terapihund og har tilkaldevagter på det lokale hospital. Her hjælper han især voldsramte kvinder og børn, som finder trøst i at kæle med ham.

- Det ville være skønt, hvis Xander ikke havde et job. Så ville der ikke være nogle lidende børn derude. Hvis Xander ikke havde et job, ville det være vidunderligt. Så ville han bare lege hele tiden, siger Rodney Beedy.

Læs også: Fantastisk forvandling: Fede Ruby tabte en tredjedel af sin kropsvægt

Xander har vist sig at være utrolig medgørlig, og hidser sig ikke op over små børn, der hiver den i halen. Og trods sit handicap går han pænt ved siden af sin ejer ved at følge lyden af hans fodtrin.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se de nuttede billeder af terapihunden Xander her.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip