Se billederne: Ny sikker spansk sejr i Confederations Cup

Afrikanerne var ikke på det samme niveau, som spanierne, der ofte lod modstanderne løbe forgæves rundt i deres hurtige trekanter. Nigeria havde flere gode perioder i løbet af kampen og kom også frem til flere chancer undervejs, men de var slet ikke skarpe nok foran målet.

Allerede fra de indledende minutter var det tydeligt, hvilken vej det skulle gå, selvom nigerianerne var nødt til at vinde for at have en chance for at kvalificere sig til semifinalerne i turneringen, der populært går under betegnelsen mini-VM og fungerer som en generalprøve for de brasilianske arrangører af næste års store fodboldfest.

Det nigerianske forsvar var ikke helt på plads, da kampen gik i gang. Først lavede Andres Iniesta en tunnel og var lige ved at score, og øjeblikket efter gik Jordi Alba igennem forsvaret, inden han sikkert sparkede målet, inden der var spillet tre minutter af kampen.

Efter en time kom Fernando Torres på banen i stedet for Roberto Soldado. Han har ikke haft meget succes i Chelsea, men to minutter efter, at han var kommet på banen, demonstrerede 'El Niño', at han stadig ved, hvor målet står, da han effektivt satte panden på et indlæg tæt inde under mål og gjorde det til 2-0.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Derefter fortsatte kampen efter samme mønster, hvor spanierne dominerede, men først med få minutter tilbage af den ordinære spilletid, blev Jordi Alba sendt af sted på en friløber af et langt frispark frem ad banen fra David Villa, og han afdriblede nemt Nigerias keeper og sendte bolden i det tomme mål.

I den anden kamp i puljen vandt Uruguay sikkert 8-0 over fodbold-dværgene fra Tahiti efter 4-0 ved halvleg. Dermed møder Brasilien Uruguay på onsdag i den ene semifinale, mens Spanien dagen efter spiller mod Italien i en ren europæisk semifinale.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip