Se billederne: Olsen så mange lyspunkter i nederlaget til Polen

Dermed har Danmark kun vundet fire kampe siden januar 2012, og nederlaget i Polen kommer efter 0-4 blamagen til Armenien i Parken.

Så selv om tingene på papiret ser sort ud for det danske landshold, så var landstræner Morten Olsen langt mere optimistisk efter nederlaget i Polen end efter Armenien-kampen i juni.

- Desværre tabte vi, men jeg synes, at der var flere lyspunkter. Der var en del gode præstationer, og der var noget at tage med videre, sagde Olsen til TV2 efter kampen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Set udefra var det især unge spillere som Nicolai Boilesen på venstre back og målscorer Martin Braithwaite på højrekanten, som gjorde det godt. Samtidig leverede Christian Eriksen også en fremragende præstation. Men resultatet ærgrede landstræneren, der fyldte 64 år onsdag.

- Vi kommer godt tilbage i kampen, efter vi hurtigt kommer bagud. Vi spiller en flot første halvleg, men defensivt er det bare ikke godt nok, at vi panisk lukker to hurtige mål ind i anden halvleg. Det er bare ikke godt nok af os, og det var alt i alt unødvendigt, forklarede Morten Olsen.

Danmark møder Malta og Armenien i VM-kvalifikationen i begyndelsen af september.

Se billederne nedenunder......

Dagens Gossip