Se billederne: Politiet søger fortsat vidner til trafikdrab

Lokalpolitiet i Kolding søger fortsat vidner til trafikdrabet på Egtvedvej, lidt uden for Kolding, fredag morgen.

- Nogle vidner har henvendt sig i løbet af weekenden, og dem skal vi nu have afhørt. Men vi vil gerne have kontakt til flere vidner, fortæller Arno Rindahl Pedersen fra lokalpolitiet i Kolding, til Dagens.dk.

50-årige Frank Brian Hansen fra Kolding krydsede Egtvedvej på sin cykel. Da han næsten var nået over, blev han ramt af en tunet VW Golf, der kørte mellem 120 til 140 km/t. Frank Brian Nielsen blev kastet 70 meter hen ad vejen og han blev erklæret død ved ankomsten til Kolding Sygehus.

Efter ulykken stak de unge mennesker i bilen af fra stedet og gemte bilen i et skovbryn. De tørrede fingeraftryk af, så man ikke kunne fastslå, hvem der sad bag rattet.

To mænd på henholdsvis 21 og 25 år blev lørdag varetægtsfængslet i fire uger. De vil dog ikke fortælle, hvem der kørte bilen.

Ved grundlovsforhøret lørdag fortalte de to sigtede samstemmende om et døgn, der havde budt på både hash, amfetamin, øl, spiritus og besøg på flere værtshuse og diskoteker inden besluttede sig for, at køre til en tankstation. Bilen er en specialtunet sort VW Golf med en "meget karakteristisk hækspoiler og nogle meget karakteristiske fælge".

Politiet vidner til ulykken fredag morgen ved 7.15-tiden.

Blandt andet søger politiet en kvinde, der opholdt sig ved Frydsvej, cirka tyve meter fra krydset mellem Frydsvej og Koldingbjerg. Her stod hun ud for en villa og observerede angiveligt, at de to sigtedes køretøj blev parkeret, og at der var nogle personer, der gik fra bilen og kom tilbage igen og kørte i retning af Nordre Ringvej.

Og et kvarter senere kom en gruppe personer desuden cyklende på mountainbikes ved parkeringspladsen ved Marielundsvej og Rædervej i Kolding, og dem vil politiet også gerne i kontakt med.

Har du set noget i forbindelse med ulykken på Egtvedvej hører lokalpolitiet i Kolding gerne nærmere på 1-1-4.

Se billederne nedenunder......

Dagens Gossip