Se billederne: Positiv revy-premiere

De 500 premieregæster, der fredag oplevede den 32. Sommer Revy i Sønderborg, har stemplet den positiv, fordi den både løfter humøret og også giver lidt at tænke over.

Leif Maibom, Flemming Jensen, Jeanne Boel, Trine Gadeberg og Kasper Gattrup har selv skrevet de mange numre, hvor de kommer fint omkring store og små begivenheder fra det forgangne års tid.

Cykelverdenens doping-indrømmelser ikke mindst - og revyholdet er da også testet positive. De indrømmer blankt, at deres humør har givet udslag i test.

- Men vi aldrig grebet i at bruge nye vittigheder, siger de, inden de tager fat på en rækker herlige numre, hvor de blandt andet sætter lys på hestekødsskandalen, de evindelige genudsendelser af Matador og så undrer de sig over, hvorfor erhvervsledere hellere vil have Helle Thorning som statsminister end de vil have en socialdemokrat.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Og Thorleif er selvfølgelig med i dette års revy - og siden sidst er han blevet styrtende rig. Faktisk er han også blevet luftkaptajn med eget passagerfly, hvor midtersæderne er revet ud, så der er plads til at konen kan være stewardesse.

- En dag spurgte jeg konen, hvad hun ville gøre, hvis vi vandt i Lotto - og hun sagde, at hun ville tage sin halvdel og rejse fra mig, fortæller Thorleif. Han afslørede så, at der var en vinderkupon med 80 kroner.

- Jamen her er dine 40 kroner, så smut du bare, siger Thorleif til konen.

Faktisk havde Thorleif en kupon alene - og den gav 48 millioner lige ned i lommen. Hans kone blev nærmest nyforelsket i ham, da guldregnen dalede ned.

- Jeg havde hørt, hun var utro fra en af mine venner. Jeg kaldte nemlig området mellem hendes ben for Paradis og sagde, jeg var Skt. Peter, der havde nøglen, siger Thorleif.

Hans gode ven fortalte, at der altså var en del ekstranøgler i omløb.

Se alle billederne nedenunder, som fotograf Ole Kæhler snuppede ved premieren.......

Dagens Gossip