Se billederne: Rihanna gav sexshow med penistaske

Rihanna fortsætter med at føre sig frem med sin opsigtsvækkende opførsel. Den 25-årige stjerne har aldrig lagt skjul på sin egen seksuelle fascination, og det fik en sikkerhedsvagt at føle onsdag aften.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Barbados-sangerinden har tilbragt den forløbne uge til modeugen i New York. Onsdag besøgte Rihanna den britisk baserede designer Vivienne Westwood og modtog en noget speciel gave.

En lille håndtaske med en diller på. Kort efter uploadede popprinsessen et billede på Instagram.

- Super imponerende! Tak til min Westwood-familie, skrev hun til billedet.

SE OGSÅ: Rihanna poserer topløs - igen

Og med sexglade Rihanna udstyret med en penis-taske, så var man ligesom advaret. Alligevel kom det bogstaveligt talt bag på en sikkerhedsvagt, da stjernen senere forlod sit hotel i New York.

For her besluttede hun sig at give sine mange ventende fans en særlig oplevelse. Pludselig hev hun 'dyret' frem, og med tungen langt ude af halsen begyndte hun at 'gumpe' vagten bagfra.

SE OGSÅ: Rihanna varmer op til Roskilde med megajoints

De mange fans, der havde sat næsen op efter et lille glimt og måske en autograf, fik således en noget bizar - og mindeværdig - oplevelse. Kort efter smed stjernen igen billeder på den sociale billeddelingstjeneste.

- Min vagt bliver 'pikket' i offentligheden af min pik-taske, skriver hun og fortsætter:

- At dømme ud fra hans ansigtsudtryk..... Kildede det.

Selvom paraply-sangerinden sikkert kunne have knaldet løs i timevis, så måtte hun haste videre. Fredag aften og lørdag aften skal hun nemlig spille i Macau, Kina som et led i hendes Diamonds World Tour.

SE BILLEDERNE I FULD STØRRELSE HER:

Dagens Gossip