Se billederne: Snoren blev klippet til ny maskinhal

Det blev skolens formand, Johan Schmidt, der førte den grønne saks, da Bygholm Landbrugsskole ved Horsens foretog den officielle indvielse af skolens nye maskinhal.

Som et symbol på, at hallen er færdig og taget i brug, klippede han den røde snor, og han glæder sig over de nye muligheder, hallen giver:

- Det er nogle rigtig gode faciliteter, der giver flere muligheder ikke alene for eleverne, men også for kursister på skolen, lød det fra Johan Schmidt.

Han erkendte samtidig, at maskinhallen ikke har været på tegnebrættet i længere tid – tværtimod. Skolen mistede for knap et år siden en halmbygning ved en brand, og brandsummen er så blevet en del af den 600 kvadratmeter store maskinhal ved skolen – et projekt til 3,5 millioner kroner.

- Den nye hal er specielt i første halvdel af året, hvor op til 130 af skolens elever skal have øvelsesundervisning, med til at give skolen et gevaldigt kapacitetsløft på undervisningsområdet, siger forstander Kaj Højgaard.

Det gælder undervisningen af elever i faget mark og maskiner og sprøjteførerprøven. Hallen giver også bedre forhold for de kursister, der lejer sig ind for bl.a. at præsentere maskiner.

Den officielle indvielse af maskinhallen blev overværet af blandt andet skolens elever, personale og kursister.

Dagens Gossip