Se billederne: Sverige er populært rejsemål for golf-ferien

Svenskerne kan noget med golf. Det er i hvert fald konklusionen i en ny undersøgelse, foretaget blandt danske golfspillere. Mere end halvdelen af de danske golfspillere rejser på golfferie mindst én gang om året, og hvis de selv må vælge et rejsemål for golfweekenden, mener næsten tre ud af fire, at Sverige er favoritten at tage til.

- Det er virkelig dejligt, at de danske golfspillere har taget Sveriges golfbaner sådan til sig, og jeg håber, at de bliver ved med at udforske de mere end 500 baner, Sverige har at byde på. Sverige har en enorm variation af golfbaner, idet landet består af meget blandede landskaber og anderledes kuperet terræn. Naturen er i sig selv en velanlagt, golfbane med smukke udfordringer i form af vandløb, bakkedale og vindblæste kystområder. Og så er det værd at nævne, at det oven i købet er generelt billigere at spille golf i Sverige end i Danmark, siger Anna Kron Boysen, PR Manager for VisitSweden.

Høj kvalitet, god pris og kort afstand

Netop den gode pris er en af flere årsager til, at Sverige er så populær blandt de danske golfspillere. Derudover er den korte afstand og den høje kvalitet medvirkende til at trække Sverige op på førstepladsen som golfdestination. Desuden finder godt to ud af tre af de danske golfspillere overnatningsmulighederne attraktive på de svenske golfsteder.

- Golf-ferien i Sverige kan kombineres med alt, hvad hjertet begærer. Spa-ophold, slotsferie og gastronomi-oplevelser tilbydes ofte i direkte forbindelse med golf i Sverige, så både kæresten eller familien kan nemt tage med – også selvom de ikke spiller golf, siger Anna Kron Boysen.

Danske golfspilleres top fem rejsemål for en golfweekend er:

1. Sverige

2. Spanien

3. Tyskland

4. Portugal

5. Tyrkiet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip