Se billederne: Ti røgforgiftet ved storbrand

Det oplyser indsatslederen hos Brand og Redning Djursland.

»Det er en stor halmbrand. Men det går sådan, at vi har fået reddet dyrene ud, og vi holder ilden, så den ikke tager bygningerne med. Der er dog så meget halm her, der brænder, at vi ikke kan slukke det. Det lader vi brænde ud,« siger indsatsleder Leif Bang.

Både han og vagtchefen hos Østjyllands Politi fortæller, at ti personer har fået røgforgiftning, efter de forsøgte at redde dyr ud af nogle lader, som ilden spredte sig til. De er blevet behandlet på stedet i to ambulancer og er alle uden for livsfare.

Alle dyrene er ifølge Leif Bang reddet ud, men nogle har dyrlægen måttet aflive på grund af røgen.

Branden brød ud af ukendt årsager søndag eftermiddag, og politiet blev alarmeret klokken 16.45.

Da brandvæsnet nåede frem, var der røg og ild ind over nogle åbne lader, hvor der var kalve. Flammerne i staldbygningerne har slukningsarbejderne dog formået at kvæle, ligesom også de lader, der ligger bagved er reddet.

Halmen vil brænde mange timer endnu, og først i morgen regner både politi og brandvæsen med, at man kan begynde at arbejde med at finde frem til brandårsagen.

»Lige nu kan vi ikke gøre andet end at kigge på og hjælpe til, så godt vi kan. Først om mange, mange timer, når branden er slukket, kan vi komme til at undersøge stedet, og så skal vi have afhørt en masse mennesker,« siger vagtchefen hos Østjyllands Politi, Jesper Drejer.

Se billederne nedenunder...

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip