Se billederne: Tommy Cash hyldede sin bror, Johnny Cash

Efter den store internationale succes, som filmen “Walk The Line” om Johnny Cash opnåede, kunne publikum i Sønderborg glæde sig til endnu en hyldest til den legendariske amerikanske musiker. Det skete i aftes i Alsion.

Broderen Tommy Cash turnerer i Europa med showet “My Brother - Johnny Cash” - en intens og nærværende hyldest til et musikalsk ikon, der satte nye standarder indenfor den amerikanske pop, rock og ikke mindst country-musik.

Johnny og Tommy Cash var de eneste af en søskendeflok på syv i Cash familien, der valgte en karriere som musiker. Johnny var den ældste. Eneren med den dybe stemme. The Man in Black, som blev kendt og elsket for også at vise sin respekt for de, som er fanget på livets skyggeside.

Også Tommy fik sig en karriere, med et væld af amerikanske pladeudgivelser bag sig. Gennem årene har han slået sit eget navn fast som en habil country musiker, men nu hvor Johnny Cash ikke er mere, træder Tommy i hans fodspor og turnerer med Johnny kendte sange for at hylde sin storebror.

Du kan se alle billeder fra koncerten i Sønderborg, som vores fotograf Bo Bach Jensen tog....

Dagens Gossip